NM Løshund 2022 – Resultater

Vestoppland EHK og Hallingdal og Valdres EHK arrangerte NM Løshund 2022. Arrangementet ble avhold 11.-13. oktober med Nythun Høyfjellshotell som base.

Prøveterrengene strakte seg fra Hallingdalen i vest til områdene rundt Dokka i øst. I dette området er det flotte terreng og bra med elg. Hver ekvipasje hadde med seg en habile dommere og dyktige kjentfolk på prøvedagene. Kvelden før prøvedagene ble det trukket terreng hvor ekvipasjen skulle gå prøve. Arrangementet ble avsluttet med premieutdeling og middag torsdag kveld.

Norske Elghundklubbers Forbund gratulerer Oddvar Seltveit med N J(L)CH NUCH Ruggen av Gausbu fra Telemark EHK som Norgesmester Løshund 2022. Det spesielle ved dette NM var at arrangementet ble tildelt Hans Majestet Kongens Pokal, som ble overrakt vinneren av Dag Inge Bruflot fra Hovedstyret i NKK.

Gratulerer også alle ekvipasjer med en flott innsats og godt gjennomført NM. NEKF retter en stor takk til Vestoppland EHK og Hallingdal og Valdres EHK for at dere arrangerte NM og gratulerer med et vellykket arrangement.

Resultater NM Løshund 2022

Seierspallen NM Løshund 2022
Norgesmester Løshund 2022: Oddvar Seltveit med N J(L)CH NUCH Ruggen av Gausbu, Telemark EHK
Nummer 2: Roger Seigerud med N SE J(L)CH Koimyra’s Zorro, Hedmark EHK
Nummer 3: Olav Willy Eriksen med N J(L)CH NMEl 2020 Ero av Gausbu, Telemark

Skroll til toppen
Rull til toppen