Informasjon fra avlsutvalget for Jämthund

Avlsutvalget for Jëmthund oppdaterer nå listene for godkjente avlshunder fortløpende. Listene er oppdatert med direkte kobling til Hitta âlghund (Nordisk elghunddatabase).
Link til avlshundlister finnes her:
Avlshanner
Avlstisper

Hundeeiere med potensielle avlshunder oppfordres til å søke om få disse godkjent som avlshunder for jämthund. Dette gjøres enkelt ved å fylle ut informasjonen som etterspørres: HER 

Listene er foreløpig oppdatert med data fra 2018. Hitta âlghund oppdateres hver natt, og straks en prøve er godkjent i dogweb av NKK, vil dataene være tilgjengelige i Hitta älghund. AU-jemthund har ikke mulighet til å oppdatere avlshundlistene mauelt, så vi henviser til https://www.hittaalghund.se/ for utvidet data om hund. Ved å trykke på link i avlshundlistene får du oppdatert informasjon om hunden du vurderer.

Vær obs på at systemet er under stadig utvikling og der er registrert noen systemfeil.  Særlig gjelder det for hunder som er født i et land og eies i et annet land. Noen av disse feilene kan hundeeierne få rettet på ved å sende mail til de som har ansvaret for Hitta älghund. Kontaktinfo ligger helt nederst på sidene. I Hitta älghund ligger også linker til det enkeltes land databaser (Dogweb og Koiranet) der det er nødvendig å gå til disse basene for å finne ytterligere info. 

Skroll til toppen
Rull til toppen