Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

NM bandhund 2021

12. august 2021 - 14. august 2021

Østerdalen Elghundklubb skal arrangere NM-bandhund 2021.  Arrangementet skal foregå med utgangspunkt i TOS-arena med oppmøte torsdag 12. august og avsluttes med festmiddag lørdag kveld

Klubben har satt ned en NM-komite som i utgangspunkt består av Terje Borgos, leder, Jon Horten kasserer og bookingansvarlig, Odd Sømåen terrengansvarlig og Roger Olsson kart og sponsoransvarlig.  Videre er Jan Bjørshol prøveleder og Tron Tronsmed dommeransvarlig.  Dataansvarlig (hjemmeside) er Ingunn Sømåen og Jørgen Krabbedal.

Etter søknad til NKK er klubben tildelt NKK`s pokal med tilhørende NM-plakett.  Denne pokalen vil tilfalle Norgesmester bandhund 2021.

Invitasjon til alle elghundklubbene ble sendt via epost den 11. april og frist for å melde på deltakere og oppnevne dommere er satt til 04. 05. 2021.

Terrengene som skal benyttes ligger spredt i Røros, Os, Engerdal, Tolga og Tynset kommuner.
Det er utpekt kommunale terrengansvarlige som igjen har utpekt kjentmenn for det enkelte prøveterreng.  Med dette som bakgrunn håper klubben å sikre at det blir benyttet terreng der det er registrert jevnt med elg gjennom sommeren 2021.

Ved TOS-arena er det sikret parkeringsplass for campingvogner og bobiler i tillegg til at overnatting vil skje i lokalene som TOS-arena stiller til disposisjon.  For at dette skal fungere optimalt er det viktig at påmeldingsskjemaet (som er sendt til alle elghundklubbene) blir fullstendig utfylt og sendt tilbake til Østerdalen elghundklubb innen fristen 04. 05. 2021.

Østerdalen elghundklubb håper, på tross av usikkerhet vedrørende Covid 19, å få gjennomført et trivelig og givende arrangement og ønsker med dette alle

Velkommen til NM-bandhund 2021.

For NM-komiteen
Terje Borgos, leder.

Detaljer

Start:
12. august 2021
Slutt:
14. august 2021

Arrangør

Østerdalen Elghundklubb

Sted

Håmmålsfjellveien, 2550 Os i Østerdalen
Skroll til toppen
Rull til toppen