Laster Arrangementer

Kommende Arrangementer

Arrangementer Search and Views Navigation

juni 2021

Dobbel elghundutstilling med svarthundtreff i Oppdal 2021

juni 5 - juni 6
Oppdal, Orkelsjøvegen 30 Oppdal 7340 Norge + Google-kart

Sør-Trøndelag Elghundklubb og NEHKF v/ Avlsutvalget for Norsk Elghund Sort inviterer til dobbel elghundutstilling med svarthundtreff i Oppdal 5-6.juni 2021. Utstillingen gjelder alle elghundrasene + spetsrasene. Sett av helgen og bli med på to dager med utstilling, foredrag og sosialt samvær med entusiastiske hundeeiere! Det planlegges camping på utstillingsplassen som blir på Oppdal Skytteranlegg. Mer utfyllende program kommer senere..

Les mer »

august 2021

NM bandhund 2021

august 12 - august 14
Håmmålsfjellveien, 2550 Os i Østerdalen

Østerdalen Elghundklubb skal arrangere NM-bandhund 2021.  Arrangementet skal foregå med utgangspunkt i TOS-arena med oppmøte torsdag 12. august og avsluttes med festmiddag lørdag kveld Klubben har satt ned en NM-komite som i utgangspunkt består av Terje Borgos, leder, Jon Horten kasserer og bookingansvarlig, Odd Sømåen terrengansvarlig og Roger Olsson kart og sponsoransvarlig.  Videre er Jan Bjørshol prøveleder og Tron Tronsmed dommeransvarlig.  Dataansvarlig (hjemmeside) er Ingunn Sømåen og Jørgen Krabbedal. Etter søknad til NKK er klubben tildelt NKK`s pokal med tilhørende NM-plakett. …

Les mer »

oktober 2021

NM UNGDOMSMESTERSKAP LØSHUND 2021

oktober 18 - oktober 19
Nythun Høyfjellshotell

Hallingdal,Valdres og Vest-Oppland elghundklubb vil herved invitere dere til og melde på deltagere til Ungdomsmesterskap løshund 2021. Vedlagt ligger Invitasjon, påmeldingsskjema og uttaksregler.

Les mer »

Ungdomsmesterskap løshund

oktober 19
Etnedal Etnedal, 2890 Norge + Google-kart

Hallingdal – Valdres og Vest Oppland Elghundklubb arrangerer Ungdomsmesterskap løshund den 19.10-2021. Utgangspunktet for prøven vil være Nythun hotell i Etnedal. Der har vi et godt utgangspunkt til mange flotte og gode løshunder terreng. Innbydelse vil bli sendt ut til områdeklubbene medio april, med påmeldingsfrist senest 30.06.

Les mer »
+ Eksporter arrangementer
Rull til toppen