ÅRETS JAKTHUND 2011

Norges Jeger- og Fiskeforening kårer Årets Jakthund 2011

 

Vi kårer Årets jakthund!

 

For 14. året på rad kårer Jakt & Fiske landets beste jakthund. Vinneren kan velge i jakt- og hundeutstyr for 10. 000 kroner fra BREENS JAKTUTSTYR.

Kåringen er åpen for samtlige jakthundraser. I vurderingen vil det bli lagt vekt på jaktprøveresultater, tildelte championater, hundens alder og egenskaper på jakt, hovedsakelig fra 2010.

Forslag til ”Årets jakthund” med hundens ”CV”, sendes Jakt & Fiske, Boks 94, 1378 Nesbru innen 18. mai.

Du kan også sende inn din kandidat til e-post: elisabeth.topaas@njff.org.

Merk konvolutten/meldingen ”Årets jakthund”.

Vi oppfordrer spesielt jakthundutvalgene i lokale JFF, jakthundforbundene og spesialklubbene for de enkelte raser å sende inn forslag på kandidater.

Juryen består av Eva Pedersen fra Norsk Kennel Klub, jaktkonsulent Bertil Nyheim og generalsekretær Bjarne Oppegård, begge NJFF.

Eventuelle spørsmål om konkurransen kan rettes til jaktkonsulent Bertil Nyheim, tlf. 66 79 22 15, e-post; bertil.nyheim@njff.org

Kåres på Elverum

Kåringen av Årets jakthund vil som vanlig finne sted under De Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Elverum, i år lørdag 13. august.

Vinneren kan velge i hunde- og jaktprodukter for 10 000 kroner. Andre- og tredjepremie gir gavesjekker på henholdsvis kr. 5000,- og kr. 2500,- fra Breens, som er spesialister på elektronikk for jakt, skyting og friluftsliv, og fører bl.a Lafayette radio, Cuddeback vilt/åte kamera og Sordin hørselsvern.

 

Vennlig hilsen

JAKT & FISKE

Ole Kirkemo
Red.

Skroll til toppen
Rull til toppen